19:08, 27 Березня 2020

На косіння газонів у Луцьку витратять понад два мільйони

Надавача послуг з косіння газонів, стрижки кущів, вирізування самонасіву визначать через відкриті торги.

Замовником виступає департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції приймають до 8 квітня, розпочнуть аукціон 9 квітня. Строк надання послуг – до кінця року. Очікувана вартість становить 2,365 мільйона гривень.

Відповідно до технічних вимог, передбачили викошування газонів мотозасобами та згрібання трави на загальній площі 978844 м. кв. із навантаженням та вивезенням загальної кількості біомаси 72,9 т. (середньо-нормативний показник навантаження та вивезення за моніторингом попередніх років 0, 0745 кг з 1 м. кв. площі).

Віддаль перевезення викошеної трави – до 20 км.;

Формувальна стрижка живих огорож за заданою формою з землі загальною площею – 43190 м. кв. з подальшим згрібанням зрізаних гілок з вищезазначеної площі – 25914 м. кв. (середньо-нормативний показник згрібання за моніторингом попередніх років становить 0, 6 м. кв. з 1 м. кв. стрижених кущів). Навантаження та перевезення 10,36 тони загальної кількості зрізаних/зістрижених гілок (середньо-нормативний показник навантаження та вивезення за моніторингом попередніх років дорівнює 0,4 кг біомаси з 1 м. кв. площі згрібання). Віддаль для перевезення біомаси гілок до 20 км.

Видалення самонасіву і порослі кущів м`яколистяних порід дерево-чагарникової рослинності та їх збирання на площі – 1000 м. кв. з подальшим навантаженням-розвантаженням біомаси для подальшої утилізації чи захоронення. Віддаль для перевезення – до 20 км.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: