Голосування за проєкти Бюджету участі продовжили ще на тиждень (ОНОВЛЕНО)

Автор: Костинюк Олександр

27 Mar, 2020 20:14

Поділитись публікацією
Голосування за проєкти Бюджету участі продовжили ще на тиждень (ОНОВЛЕНО)

Іванофранківці ще тиждень матимуть можливість проголосувати за проєкти “Бюджету участі 2020”.

Читайте також: Марцінків порадив підлеглим повчитися у Краматорську, як латати дороги

Про це 27 березня під час фб-трансляції повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує “Галка”.

“Ми переглянули 48 міських програм і для 42 з них скоротили видатки, щоб перерозподілити їх у сферу медицини. Я вважаю, що наразі це правильно і корисно. Але за проєкти “Бюджету участі” проголосували більше 35 тисяч франківців, тому їх треба підтримати і зберегти хоча б частину коштів на ці проєкти”, – каже мер.

За словами Марцінківа, багато людей звертали увагу, що трьох тижнів в нормальних умовах для голосування мало би вистачити, проте карантин не всім дозволив це зробити.

“Тому ми прийняли рішення продовжити голосування в онлайн-режимі ще на тиждень, щоб люди могли скористатися можливістю”, – додав Руслан Марцінків.

Зазначимо, що голосування мало тривати до 27 березня включно, тож тепер можливість проголосувати буде ще до 3 квітня.

Кожен мешканець Івано-Франківської ОТГ може підтримати не більше, ніж три проєкти: один великий, один малий і один ремонт малих вулиць.

Проголосувати можна на сайті http://bu.mvk.if.ua/ за допомогою Банк-ID або електронного цифрового підпису чи безпосередньо в пунктах голосування.

ОНОВЛЕНО. Згодом на своїй сторінці в соцмережі Facebook Руслан Марцінків повідомив, що у зв’язку з ситуацією з поширенням коронавірусу голосування таки зупиняють.

“Сьогодні о 24:00 зупиняємо голосування по бюджету участі! Фіксуємо результат і переносимо рішення і фінансування після карантину! Докладу максимум зусиль, щоб були профінансовані проекти-переможці, але це буде після подолання епідемії! Всім міцного здоров’я!”, – пише мер.