Випадок зараження коронавірусом у Тинному розслідує прокуратура Рівненщини

Там вважають, що одночасне зараження сталося через порушення постанови Кабміну

У п’ятницю стало відомо, що на Рівненщині 9 випадків офіційно підтвердженого зараження covid-19. Одна особа померла. Усі вони зареєстровані у Сарненському районі у селі Тинне.

Цим зацікавилася й прокуратура Рівненської області, які опрацювала серед іншого й різноманітні повідомлення у соцмережах.


Однією з причин зараження значної кількості осіб в Сарненському районі ймовірно стало порушення вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним хворобам, зокрема під час проведення в цьому селі масових заходів, в яких одночасно брала участь значна кількість осіб з-поміж місцевих жителів, — повідомляє прокуратура Рівненщини.


Аби надати випадку зараження правову оцінку, прокуратура доручила Сарненському відділу поліції розпочати досудове розслідування цього випадку.


Мінімальний вид покарання, зокрема при вчиненні відповідного адміністративного правопорушення, передбачене у виді штрафу в розмірі від 17 до 34 тис. грн. Максимальний вид покарання, зокрема за вчинення відповідного злочину, передбачено у виді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, Сарненську лікарню закрили на карантин. Усіх хворих – виписали.

Читайте також: Вражаючи кадри дезінфекції на блокпостах на Сарненщині (ВІДЕО)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень