fbpx

Не виходячи зі своїх квартир, ми рятуємо світ – запевнила відома рівнянка

Діліться інформацією з друзями:

Карантин у життя кожного з нас вніс свої корективи. Не обминув він і відомої рівненської авторки та виконавиці Христини Панасюк. Від початку АТО дівчина написала дуже багато пісень, з якими неодноразово виступала на різних майданчиках. В тому числі й на передовій.

Разом з тим, Христина, яка працює викладачем музичної школи, разом зі своїми близькими перебуває вдома, а все через небезпеку коронавірусу. Журналістка газети “7днів” звернулися до талановитої рівнянки із запитанням: як їй вдається організовувати свій час в умовах карантину? І ось що почула:

«Карантин в Україну прийшов несподівано, ніхто до нього не готувався. До цього неможливо бути готовим. Всі ми працювали, займалися домашніми справами, пили каву з друзями.

Сумую? Так, сумую за роботою і учнями. Розумію, що багато буде втрачено з того, над чим працювали.

Але сидячи вдома, я зрозуміла, що зараз якраз той зоряний час для нас, людей у піжамках. Так, саме зараз ми рятуємо світ, не виходячи зі своїх квартир без зайвої потреби.

Чим я займаюся? Готую своїм близьким щось смачненьке, пишу нові пісні, працюю над відео, які були записані в процесі розвитку. Читаю книжки. Сьогодні нарешті замовила собі одну з тих, яку мріяла прочитати вже давно.

Чесно, я не можу сказати, що час тягнеться повільно… Він летить з шаленою швидкістю.

Чим більше себе завантажую, тим більше встигаю. Бажаю усім не сумувати, не панікувати, ретельно мити ручки, вдягати маску та рукавички, коли ви в громадському транспорті чи магазині. Я впевнена, що вірус ми подолаємо. Бережіть себе і не хворійте».

Записала Оксана ПИЦЬКА

 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»