Вхiд на сайт
Авторизацiя

У ПП "Тиса" ажіотаж, проте прикордонники запевняють, що пропуск громадян не припиняється

У ПП "Тиса" ажіотаж, проте прикордонники запевняють, що пропуск громадян не припиняється
Наразі спостерігається суттєве збільшення кількості співвітчизників, які повертаються з-за кордону через пункт пропуску «Тиса».

Лише за 27 березня на в’їзд в Україну оформлено 2398 осіб, з яких 2344 – українці. Це майже вдвічі більше, ніж зазвичай.

Така ситуація спричинена побоюваннями з боку наших співвітчизників щодо можливого припинення їх пропуску на територію України. Просимо подорожніх зберігати спокій. Переконуємо, що вживаємо усіх можливих заходів задля найшвидшого та найкомфортнішого оформлення громадян України. На даний момент пункт пропуску «Тиса», як і всі інші автомобільні пункти пропуску на ділянці Чопського прикордонного загону, працює у штатному режимі. Жодних вказівок щодо припинення пропускних операцій не надходило. Запевняємо, що усі громадяни України, які мають намір повернутися на територію нашої країни, обов’язково будуть оформлені. У разі необхідності, відповідними спеціалістами їм буде надано медичну та іншу кваліфіковану допомогу.

Задля прискорення контрольних операцій у пункті пропуску «Тиса» виставлено додаткові прикордонні наряди, виділено додаткові смуги руху. Спільно з Закарпатською облдержадміністрацією організовано перевезення подорожніх через кордон 8 автобусами. Кожні 2-3 години з угорськими колегами проводяться прикордонно-представницькі зустрічі, на яких вирішуються питання щодо порядку запуску та оформлення громадян. Усі можливі питання щодо перетину кордону вирішуватимуться на місті.

Прикордонники просять співвітчизників з порозумінням ставитися до ситуації, що склалася, та виважено реагувати на неофіційні повідомлення, які з’являються у засобах масової інформації і соцмережах. У разі необхідності, просимо телефонувати на «Гарячу лінію» Чопського прикордонного загону: 0312711322, - повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у фейсбук.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: