Новини

Коронавірус: у Львові волонтери пошили маски та зробили антисептики для українських військових

Коронавірус: у Львові волонтери пошили маски та зробили антисептики для українських військових

У Львові волонтери пошили маски та зробили дезінфектори для українських військових.

Про це повідомляє “Прямий”.

Санітайзер готували за рецептом МОЗ. Використали спирт, гліцерин та ефірні олії. Усе це відправлять військовим 80-ї бригади державної служби правопорядку і розвідникам на передову.

” Усе це буде віддаватись у будь-які частини львівського гарнізону. Але в основному потреба в дезінфекторах існує у службі правопорядку, тому що вони здійснюють щоденне патрулювання. Також до патрулювання буде залучатись 80-та бригада”, – зазначив начальник львівського Будинку офіцерів Віталій Провозін.

Волонтери розповіли, що хочуть власним прикладом спонукати інших допомагати іншим.

“Ми своїм прикладом хочемо підштовхнути інших волонтерів і звичайних людей, аби вони допомагали своїм ближнім. Ми робимо ті речі, які спроможні зробити: шиємо маски, робимо антисептики. Ще ж багато ініціатив, які будуть корисні в даній ситуації”, – сказав засновник благодійного фонду Роман Дуда.

Нагадаємо, що дружина п’ятого президента України, лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка Марина передала Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги перші два апарати штучної вентиляції легень, які вже працюють у відділенні інтенсивної терапії. Решту апаратів передадуть в лікарню впродовж тижня.

Також, фонд п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка профінансував відновлення апаратів штучної вентиляції легень у Київській лікарні швидкої допомоги.

Читайте також: “Європейська Солідарність” пропонує виділити на боротьбу з коронавірусом 10,5 млрд грн.

ФОНД ПОРОШЕНКА ДОСТАВИВ МЕДТЕХНІКУ В ІНФЕКЦІЙНУ ЛІКАРНЮ ДНІПРА

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.