На Прикарпатті зареєстрували 28 хворих на коронавірус

28.03.2020 17:16   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Рівненський Новинар

Ще чотири захворювання на коронавірусну інфекцію станом на 10:00 28-го березня зафіксували в Івано-Франківській області.

Про це інформує Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я, пише Суспільне.

Всього на Прикарпатті виявили 28 захворювань на COVID-19. З них – три летальні.

За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України та обласних лабораторних центрів загалом підтверджено 311 випадків COVID-19.

У жительки Надвірнянського району, яка померла 24 березня, підтвердили коронавірусну інфекцію. Це третя смерть від COVID-19 в нашій області. Також захворювання виявили і у її чоловіка.

Перший випадок коронавірусу на Прикарпатті підтвердили 19 березня. Жителька Івано-Франківська, якій було 56 років, померла в Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні 17-го березня.

21 березня вірус виявили у 29-літньої тисменичанки, яка напередодні повернулася із Франції.

Ще три випадки захворювання на коронавірус підтвердили 22 березня.

25 березня на Прикарпатті зафіксували 11 захворювань на коронавірус. Серед них позитивний результат показав тест раніше померлої жінки із села Чукалівка, що поблизу Івано-Франківська.

Станом на 26 березня 22:00 на Прикарпатті підтвердили ще вісім випадків зараження на COVID-19.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо