Смертельна ДТП на Полтавщині: Під колесами легковика загинув 55-річний чоловік

Трагічна подія сталася на автодорозі "Київ – Харків" в Лубенському районі

Смертельна ДТП на Полтавщині: Під колеса…

27 березня, близько 21:00, в Лубенському районі Полтавщини на 200-му кілометрі автодороги "Київ – Харків" 26-річний водій автомобіля Hyundai Genesis збив 55-річного чоловіка. Про це повідомляє Depo.Полтава з посиланням на відділ комунікації ГУ Національної поліції Полтавщини.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці. За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Поліція з'ясовує причину та обставини ДТП.

Раніше сайт Depo.Полтава повідомляв, що 22 березня у Полтаві на вулиці Небесної Сотні сталася дорожньо-транспортна пригода: легковий автомобіль "Фольксваген Пассат" зіткнувся з маршруткою "Рута". Від удару маршрутка врізалася у кам'яні брила, а легковик – у стіну будівлі. Обох водіїв госпіталізували до лікарні, водій легковика – у тяжкому стані. Пасажири маршрутки не постраждали. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme