КВІ
Вівторок
23
22:10

​На Житомирщині спецслужби виявили у чоловіка цілий арсенал зброї

Поліцейські вилучили зброю та боєприпаси у жителя Ружинського району. У ході санкціонованого обшуку в помешканні жителя с. Вербівки поліцейські спільно з працівниками СБУ області та за підтримки бійців роти поліції особливого призначення ГУНП Житомирщини виявили автомат, гвинтівки, понад півтисячі набоїв різного калібру, приладдя для зброї.

Заходи проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. 28 березня правоохоронці провели санкціонований обшук в будинку 63-річного жителя Ружинського району.


У результаті поліцейські виявили автомат, дрібнокаліберну гвинтівку, мисливську зброю, понад півтисячі набоїв різного калібру для нарізної та дрібнокаліберної зброї, порох, інші заборонені предмети.

Виявлене поліцейські вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС.


Триває встановлення всіх обставин у рамках кримінального провадження. Законодавством незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору