Уряд Словаччини вирішив пом’якшити карантин

Уряд Словаччини вирішив пом’якшити карантин
У Словаччині за останні 24 години додалось 23 нових заражених коронавірусом

Загальна кількість інфікованих людей в країні зараз становить 292

Уряд Словаччини вирішив відкрити з понеділка частину магазинів, зачинених раніше через пандемію коронавірусу. 

Про це повідомляє Dennik N.

Урядове рішення стосується так званих «не життєво важливих» магазинів, які продають велосипеди, товари для садівництва, будівельні матеріали, побутову та комп’ютерну техніку. Також можуть працювати нотаріуси та адвокати. 

Ці магазини повинні дотримуватися тих же гігієнічних стандартів, що і продуктові магазини. Клієнти повинні носити маски, мати можливість скористатись дезінфектором та рукавичками, дотримуватись дистанції у 2 метри. 

У магазині може перебувати тільки 1 покупець на 25 квадратних метрів площі. 

У Словаччині за останні 24 години додалось 23 нових заражених коронавірусом. Загальна кількість інфікованих людей в країні зараз становить 292.

Нагадаємо, президент Словаччини Зузана Чапутова призначила новий уряд на чолі з прем’єр-міністром Ігорем Матовичем. Через пандемію коронавірусу Covid-19 міністри склали присягу в масках і рукавичках. Церемонія складання присяги пройшла в президентському палаці в Братиславі.

Як повідомлялося, новий уряд Словаччини оголосив нові заходи щодо боротьби з поширенням коронавірусу в країні, включаючи обов’язкове носіння маски на вулиці. Для літніх людей, віком 65+, встановили 3 години для закупівлі необхідного.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: