1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На пунктах пропуску в Закарпатті черги відсутні

28.03.2020 19:18 Без кордонів ВАЖЛИВО

Протягом останньої доби зафіксовано суттєве збільшення кількості громадян, які прямують на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Тиса» на Закарпатті.

Протягом останньої доби зафіксовано суттєве збільшення кількості громадян, які прямують на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Тиса» на Закарпатті.

З 00.00 27 березня лише у цьому пункті пропуску оформлено понад 4 тисячі осіб. Таке зростання спричинене одночасним поверненням багатьох наших співвітчизників з країн Євросоюзу у зв’язку з епідеміологічною ситуацією та спостерігалося й на інших ділянках кордону.

Задля швидшого та комфортного оформлення громадян України прикордонниками було проведено низку заходів. Зокрема, у взаємодії з обласними органами влади було забезпечено перевезення наших співвітчизників з угорського пункту пропуску «Захонь» для проходження прикордонно-митного контролю у пункті пропуску «Тиса». Воно здійснюється автобусами, організованими Закарпатською облдержадміністрацією за домовленістю з приватними перевізниками.

З метою прискорення контрольних операцій у пункті пропуску «Тиса» залучено увесь наявний персонал, виставлено додаткові робочі місця та виділено додаткові смуги руху. Наразі черг перед пунктом пропуску немає, оформлення здійснюється у штатному порядку. Постійно підтримується взаємодія з угорськими колегами з метою обміну інформацією та оперативного вирішення робочих питань, повідомила Пресслужба Чопського прикордонного загону.

Нагадаємо, вимагав $1000 хабара: на Виноградівщині затримали прикордонника (ФОТО).

Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Таксі” за 11000 зелених: деталі гучного затримання на Закарпатті (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська