У Вінниці обмежили в'їзд в місто

Марко Погуляєвський, фото
Марко Погуляєвський
У Вінниці ввечері 28 березня будуть введені обмеження на в'їзд у місто через посилення карантинних заходів для протидії поширенню коронавірусу.

Про це повідомляє поліція Вінницької області на сторінці.

За даними поліції, в'їхати до Вінниці можна буде лише з київського, немирівського та хмельницького напрямків. На в'їздах працюватимуть карантинні пости, на яких будуть проводити скринінг температури та дезінфекцію транспортних засобів.

Раніше повідомлялось, що чернівецька обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій звернулася до Державної комісії ТЕБ та НС із пропозицією ввести особливий режим в’їзду та виїзду в межах області та заборону міжобласного пересування пасажирського транспорту.

читайте також інші новини про коронавірус
У Сумах заборонили виходити з дому без нагальної потреби — виконком На Тернопільщині коронавірусом заразились двоє підлітків У Бучі під Києвом підтвердили перший випадок COVID-19
Інформаційна гігієна не менш важлива за особисту. Ми працюємо навіть в умовах карантину і піклуємось про новини, які ви отримуєте! Підтримайте нас на Спільнокошті! Підтримайте незалежну журналістику!

У світі вже понад 600 тисяч людей з коронавірусом.

За офіційними даними МОЗ, станом на 10 ранку 28 березня в Україні зафіксовано 311 випадків зараження коронавірусом, з них 8 — летальні. Водночас 5 пацієнтів одужали (4 дорослих і 1 дитина).

читайте також
🚑 Коронавірус в Україні та в світі: головне Кожен десятий чи сотий? Чому в Італії помирає більше інфікованих коронавірусом, ніж у Німеччині Дезінфекція хлором та облік присутніх: як в Україні ховатимуть померлих від коронавірусу


Поділитися: