Погода в Україні у неділю, 29 березня, застигне від холодного подиху. Холодний атмосферний фронт ще в дорозі, антициклон Keywan тисне холодом, але Україна ще два дні опиратиметься й опадам, й похолоданню. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, похолоднішає суттєво у всіх регіонах.

Погода, скріншот допису Діденко

За словами синоптика, сьогодні й завтра, 29 березня, температура повітря у більшості областей комфортна, +12+18 градусів.

У неділю місцями є ймовірність дощів у західних областях.
А ось з понеділка холод таки прийде і подекуди перетворить дощ у мокрий сніг. Південь, Схід ще втримають теплу погоду. Проте вже з вівторка у більшості наших областей - нічний мороз, померзлі квіти, а вдень лише +2+6 градусів. Тепліше в неділю очікується лише в Криму, на Запоріжжі та на Донеччині.

"У Києві завтра - тепла суха погода, близько +15 градусів. У понеділок - вже до +7+9 градусів, а у вівторок похолодає до нічних мінусів та денних +2+4 градусів. Ще й можливий мокрий сніг", - зазначає синоптик.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Погода, скріншот допису Діденко

За словами Діденко, відновлення синоптичної справедливості, потепління, припаде на другу половину наступного тижня.
Похолодання радять ігнорувати шкарпетками і страшними товстими домашніми штанами та флісами, а чергове потепління, може, нарешті урізноманітнить нашу самоізоляцію виносом квітів на балкон.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.