Донька священника, на похороні якого ймовірно поширився вірус, звернулася до людей

28.03.2020 22:43   Джерело: Реально
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Тернопільщині виявили коронавірус відразу у двох пацієнтів, які контактували між собою. Як повідомили у Тернопільському обласному лабораторному центрі, обидва заражених спілкувалися на похороні. 68-річний чоловік та отець із Заліщиків разом перебували на похороні ще одного священника Бучацької єпархії УГКЦ, Заліщицького деканату, Степана Барновського в селі Іване-Золоте Заліщицького району. До слова, одного із чоловіків не вдалося вилікувати і він помер. Донька священника, похорон якого звинувачують у початку поширення коронавірусу Тернопільщиною, опубілкувала звернення до краян на сторінці OVOD TRUE.

“Може цей пост буде не в тему, бо тут тільки обговорюють КороноВірус і поширеність його, та все ж хочу звернутись до вас з наболілим. Бачила в коментарях, що дуже вже всіх цікавило від чого помер священник, в якого на похоронах чи службі начебто заразилися люди. Так от скажу, почуйте з перших вуст, від дочки цього священника, помер від онкології після важких років боротьби з цим злом. Будь ласка, годі поширювати інформацію, яка не стосується мого батька, він не може упокоїтись на тому світі, адже є вже різні теорії, що можливо він був заражений і він винуватець цього… дайте спокій, люди будьте милосердними в такий час, не давайте своїм підступним думкам розголосу…”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Реально  

Коментарі