Міська лікарня Рівного повісила замок на дверях і не прийняла маму з хворою дитиною

56311 0

Ми у соцмережах:

Міська лікарня Рівного повісила замок на дверях і не прийняла маму з хворою дитиною

Мама з травмованим сином не змогла потрапити на лікування у міську лікарню Рівного.

 Своє обурення Іванна Гавлитюк висловила у Facebook:

- Напевно, в цій ситуації напишу. Вся країна співчував медикам, збирає на найнеобхідніше, закуповує маски, окуляри, костюми, безкоштовно підвозить до роботи. Але чи буде вам допомога, якщо вам, не приведи Господь, прийдеться отримати медичну допомогу? На жаль, відповідь невтішна.

Вчора я змушена була оббивати пороги міської лікарні Рівного на Мірющенка, щоб отримати первинну допомогу для свого сина. Він отримав травму, після дзвінка до нашої «швидкої», консультації в приймальному відділені, стоматполіклініці на Крушельницької (все по телефону, щоб знати куди їхати, бо травма специфічна), отримала усне направлення в челюстно-лицьове відділення саме міської лікарні №1.

І тут було б смішно, якби не так трагічно. Поліклініка закрита на величезний ланцюг, в травмпункті нам сказали, що лікарів вже немає (в країні надзвичайна ситуація, а о 4-й вже немає лікаря. Як?), і відправили в приймальне, а там просто зачинені двері. Через пару хвилин під’їхала «швидка» до тих дверей, зателефонували. Навіть не вийшла, а просто стала в дверях медсестра і не прийняла хворого з температурою і ознаками ГРВІ. Ви уявіть, лікарі «швидкої» стоять, вмовляють забрати пацієнта, а лікарня не приймає пацієнтів. Я вже не кажу про мою дитину, бо її так ніхто там і не оглянув. Знаєте, що сказала: «Вони чекають пацієнтів з коронавірусом».

В наш час лікарня закрилася від усіх хворих і чекає кінця цього апокаліпсису
».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також