fbpx

В Україні не залишилося областей, де не було б коронавірусу

Діліться інформацією з друзями:

В Україні не лишилося жодної області, де не було б зареєстровано випадків коронавірусу. Про це повідомив сьогодні у неділю на брифінгу головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

“У нас з’явилися перші випадки в Кіровоградській області, тому по факту нема жодної області, в якій не було зареєстрованих випадків коронавірусної хвороби”.

За словами Віктора Ляшка, найбільше випадків за минулу добу зареєстровано в Черкаській області – 43 випадки. З початку епідемії найбільше випадків зареєстровано в місті Києві – 82 випадки, і в Тернопільській області – 57 випадків. 9 летальних випадків, один за минулу добу в Рівненській області. Тих, хто одужав, залишається 5.

“Якщо аналізувати вік тих, хто захворів за минулу добу, то найбільше захворіло людей віком від 31 до 40 років – 22% від усіх, хто захворів. Якщо взяти по загальному розподілу, найбільша вікова група – це люди віком від 31 до 60 років. На них приходиться 65% від усіх інфікованих. Маємо і випадки серед дітей до 10 років – 5,4% випадків”.

Станом на ранок 29 березня в Україні підтверджено 418 випадків захворювання на COVID-19,  9 – летальних, 5 людей одужали.