Місцева мережа супермаркетів випустила мотиваційний ролик для підтримки продавців (ВІДЕО)

29.03.2020 11:15

Місцева мережа супермаркетів «Файно маркет» випустила мотиваційний ролик, щоб підкреслити важливість роботи працівників сфери торгівлі та підтримки їх морального духу. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації закладу.

«Ситуація в країні у зв'язку з пандемією за декілька тижнів кардинально змінилась. У сьогоднішньому світі багато простих, звичайних речей повертають справжню цінність у людському сприйнятті. Всі ми ходимо в магазини, а там нас зустрічають привітні люди, які  допомагають обрати товар і зробити потрібні покупки. Продавці, касири, вантажники та багато інших зараз є справжніми героями! Їх непомітна у звичний час робота перетворилась у найпотрібніше заняття. Вони ризикують, щоб забезпечити нас можливістю повністю задовольнити свої потреби щодо продуктів харчування, засобах гігієни та товарах першої необхідності», - констатує керівництво мережі.

«Файно Маркет» підкреслює, що робота продавців є надзвичайно важливою для їх компанії та дякує працівникам за увагу до покупців. Водночас керівництво закладів висловлює вдячність клієнтам за неухильне дотримання тимчасових обмежень, спрямованих на захист здоров'я громадян.

«Вдячні вам за справді турботливе ставлення до наших покупців. За увагу, доброту, щирість, гарний настрій та підтримку. Саме Ви робите затишну та добросусідську атмосферу в кожному магазині «Файно маркет»» - йдеться у повідомленні.

Переглядiв: 8816