Британець пробіг напівмарафон просто на своєму чотириметровому балконі задля благодійності

Британець пробіг напівмарафон просто на своєму чотириметровому балконі задля благодійності

Фото: Sky News

Його підтримала дівчина, у якої були симптоми COVID-19.

У Лондоні 27-річний чоловік пробіг напівмарафон просто на своєму балконі чотири метри завдовжки задля благодійності.

Про це пише Sky News.

Пан Гастлер планував приєднатися до 14 тисяч інших бігунів для участі в напівмарафоні "Пам'ятки Лондона". Через епідемію коронавірусу його зробили “віртуальним": організатори запропонували бігати по своїй місцевості і фотографувати свої місцеві визначні пам'ятки. 

Однак менш ніж за тиждень до гонки його дівчина почала проявляти симптоми COVID-19, що означало, що йому доведеться самоізолюватись на два тижні. Чоловік вигадав план С.

"Я бачив відео італійця, який біжить повний марафон на своєму балконі, і я подумав: "Це те, що я можу зробити. Я вийшов на балкон і пробіг кілька кілометрів і подумав, що зможу це зробити. Він трохи більше чотирьох метрів завдовжки", - сказав Гастлер.

Хлопець зізнався, що такий напівмарафон є дуже нудним. Попри біль, він продовжував бігти, змінюючи напрям. Допомагали йому подкасти, музика та підтримка дівчини, яка перебувала у квартирі.

Гастлер також додав, що біжить заради Дитячого хоспісу Haven House, який є місцевою благодійною організацією, і збирає для них гроші.

Нагадаємо, мешканець французького міста Бальма подолав марафонську відстань, кружляючи на своєму балконі сім метрів завдовжки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація