Стрічка новин

Будь-які зміни в уряді і будь-які рішення влади — це персональна відповідальність Зеленського – Герасимов

Будь-які зміни в уряді і будь-які рішення влади — це персональна відповідальність Зеленського – Герасимов

Будь-які кадрові зміни в Кабінеті Міністрів України, які зараз обговорюються у фракції монобільшості – це персональна відповідальність президента України Володимира Зеленського.

Так прокоментував перед засіданням погоджувальної ради ймовірні кадрові перестановки співголова фракції “Європейська Солідарність” Артур Герасимов., передає пресслужба партії “ЄС”.

“Це питання до фракції монобільшості. Але ми бачили, як Зеленський міняв один уряд на інший, і зараз вони другий збираються міняти на третій. Давайте бути відвертими: і перший, і другий, і третій, який буде в якійсь частині – це уряди Зеленського. Бо саме ця людина несе відповідальність за всі кроки”, – наголосив Артур Герасимов.

Народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Ірина Фріз заявила, що новий український уряд під керівництвом Дениса Шмигаля – це уряд реваншистів, який буде виконувати всі вказівки Банкової.

Народний депутат Ірина Геращенко заявила, що новий уряд складається з представників олігархів і тих, хто працював у команді президента-втікача Віктора Януковича.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.