На Закарпатті зараз близько 5000 інфікованих, - голова облради

За словами Михайла Рівіса, кінець тижня в області буде гарячим

На Закарпатті зараз близько 5000 інфіков…

Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс прокоментував на своїй сторінці у Facebook ситуацію, яка склалася у Мукачеві, пише Depo.Закарпаття.

Сьогодні в місті над Латорицею коронавірус підозрюють у 19 людей, які контактували з хворою жінкою. Рівіс прокоментував повідомлення про це.

"Треба розуміти що реально в області зараз близько 5000 інфікованих, які щосекунди сіють вірус. Вони ніяк не можуть зрозуміти, що районні лікарні не готові до масового поступлення хворих і надіються сперти все однією інфекційною лікарнею, в якій всього 70 ліжок. Це при тому, що у світі під палати переобладнують стадіони і торговельні центри. А в нас навіть запасу ліжок немає, білизни та матраців, я не говорю про ліки і професійне обладнання. Медики не мають засобів індивідуального захисту. Тому кожен, хто сьогодні на шашликах, а не вдома, не усвідомлює, на яку небезпеку себе наражає".

Нагадаємо, що лікар прокоментував стан здоров’я 19-ти мукачівців, у яких підозрюють коронавірус.

Жінка 23 березня звернулась до сімейного лікаря телефоном. У результаті розмови було прийнято рішення про необхідність тестування. Виїзна бригада провела забір біоматеріалу та передала в Мукачівську ЦРЛ. Результат виявився позитивним.

Читайте також: Україна в ізоляції: Що відбувається на Закарпатті (ХРОНІКА)

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme