Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

У ще одного народного депутата виявили коронавірус

Народний депутат від фракції «Слуга Народу» Володимир Ватрас
Народний депутат від фракції «Слуга Народу» Володимир ВатрасFacebook/Володимир Ватрас

У народного депутата від фракції «Слуга Народу» Володимира Ватраса виявили позитивний результат тесту на коронавірус SARS-CoV-2.

Про це депутат повідомив у коментарі hromadske.

«Стан середньої важкості. Є пневмонія. Температури немає», — повідомив Ватрас.

Він уточнив, що перший тест на коронавірус показав негативний результат, натомість другий виявив інфікування. Серед симптомів, після яких він запідозрив коронавірус, назвав температуру та задишку.

За інформацією заступниці глави фракції «Слуга Народу» Євгенії Кравчук, депутат зараз перебуває в інфекційній лікарні у Хмельницькому. На засіданні фракції «Слуга Народу» 29 березня його не було. З часу проведення позачергового засідання — 17 березня — депутат перебував вдома на самоізоляції.

Як уточнив Ватрас hromadske, після 17 березня він контактував зі своїм помічником та з родиною.

Напередодні, народна депутатка Ганна Скороход, яку раніше виключили з фракції «Слуга Народу», заявила, що 28 березня її тест на коронавірус показав позитивний результат.

Раніше коронавірус підтвердили у народного депутата  Руслана ГорбенкаСергія Шахова  та ще кількох їхніх колег.

Народна депутатка, заступниця глави фракції «Слуга Народу» Євгенія Кравчук заявляла, що у зв’язку з пандемією коронавірусу депутати Верховної Ради  розглядають можливість  провести засідання на відкритому майданчику, наприклад, на стадіоні.

Інформаційна гігієна не менш важлива за особисту. Ми працюємо навіть в умовах карантину і піклуємось про новини, які ви отримуєте! Підтримайте нас на Спільнокошті! Підтримайте незалежну журналістику!

За останніми даними, у світі офіційно зафіксували  664 924 випадків інфікування  коронавірусом.

Станом на ранок 29 березня в Україні зафіксували  418 випадків коронавірусу. З них 9 — летальні. Водночас 5 пацієнтів одужали — 4 дорослих і 1 дитина.

Ви можете робити разом з нами якісний контент і показати, що відбувається у різних регіонах України в умовах карантину. Знімайте відео з ваших міст, розповідайте, як переносите ізоляцію, чи є в аптеках маски, як ходить громадський транспорт — і надсилайте на адресу [email protected] з темою «Марафон». Ми покажемо ваші матеріали у прямому ефірі марафону «Хроніки коронавірусу», який випускаємо щодня о 8:00 та о 18:00.