Сьогодні, 29 березня, українцям показали дике відео. У київський аеропорт Бориспіль прилетів рейс з українцями, евакуйованими з В'єтнаму через пандемію коронавірусу і карантин майже по всьому світу. Вони відмовляються від обсервації і намагаються прорватися з аеропорту силою. На місце прибула Нацгвардія.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола на своїй сторінці у facebook, додавши відео від свого підписника - водія, який зустрічав пасажирів.

Ситуація наступна. Київ, аеропорт Бориспіль, рейс із В‘єтнаму щойно прилетів. Українці, які прилетіли в країну відмовляються від обсервації і вириваються із аеропоту. Щойно. Приїхала поліція і нацгвардія, але не сильно допомагає. Відео від мого підписника-водія, який зустрічав прибулих в аеропорту. Більше трохи пізніше у моєму Telegram-каналі: https://t.me/VGlagola

Geplaatst door Vitaliy Glagola op Zondag 29 maart 2020

"Ситуація наступна. Київ, аеропорт Бориспіль, рейс із В‘єтнаму щойно прилетів. Українці, які прилетіли в країну відмовлУкраїнці намагаються прорватися з Борисполя силоюУкраїнці намагаються прорватися з Борисполя силоюяються від обсервації і вириваються із аеропоту. Щойно. Приїхала поліція і нацгвардія, але не сильно допомагає. Відео від мого підписника-водія, який зустрічав прибулих в аеропорту", - йдеться у повідомленні журналіста.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пасажири, за усіма правилами повинні піти на обсервацію, але вони всі, як один, відмовляються. Незважаючи на заблоковані двері, люди силою тиснуться і вириваються на вулицю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кожні 17 хвилин коронавірус забирає чиєсь життя – медики привели страшну статистику.

Також раніше "Знай.uа" писав: як пережити карантин і не зійти з розуму - поради психолога.