Погоня у Мукачеві: містом патрульні наздоганяли горе-водія (ВІДЕО)

29.03.2020 21:00 175 0
Погоня у Мукачеві: містом патрульні наздоганяли горе-водія (ВІДЕО)
Відеозапис оприлюднили на сторінці "Патрульна поліція Закарпатської області".
"Ми вже розповідали вам про погоню, що сталася цієї середи у Мукачеві. Пропонуємо проглянути як це було у відео з реєстратора на службовому авто. З рапорту патрульних: “25 березня, близько 14:30, ми помітили як водій автомобіля Skoda здійснив обгін, перетнувши суцільну смугу дорожньої розмітки та проїхавши узбіччям. Сталося це на трасі Київ – Чоп, неподалік Мукачева. Однак зупинятися на нашу законну вимогу чоловік не став. Навпаки, пришвидшив рух та спробував відірватися від службового авто", - йдеться у повідомленні.
Вже на вулиці Данила Галицького “поїздка“ для водія завершилася. Авто порушника зупинили шляхом блокування. Під час спілкування з ним, помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на приладі драгер – 1,58 проміле, що майже у 8 разів перевищує норму.
"На водія склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та ст. 122–2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП”. Далі – суд. Керування у стані сп‘яніння небезпечне не тільки порушнику, а й іншим учасникам дорожнього руху. Тож, будьте відповідальними!" - інформують патрульні.
Нагадуємо, На Ужгородщині біля газової труби загорілась суха трава (ФОТО) Читайте також: Пожежа: у Мукачеві вкотре загорівся торговий павільйон (ФОТО)
Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua”– підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!