Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

Депутат Лерос заявив, що у нього немає конфліктів з Єрмаком: раніше він оприлюднив відеозаписи з братом глави ОП

Депутат Гео Лерос від «Слуги Народу» заявив, що у нього немає конфліктів з очільником Офісу президента Андрієм Єрмаком. Нещодавно Лерос оприлюднив відеозаписи з братом глави ОП.

Про це депутат написав у Facebook.

«Що стосується якихось «конфліктів», у мене за визначенням їх не може і не повинно бути з главою ОПУ, з двох причин: його посада не передбачає участі в політичних рішеннях; глава апарату не має права виносити судження про політичні рішення щодо мене в партії, як він це зробив у своєму дописі, а повинен займатися канцелярією», — зазначив депутат.

Він додав, що у четвер, 2 березня, Андрій Єрмак «півтори години зомбував слуг народу».

«Єдину правду сказав Єрмак, що тепер я його особистий ворог і він мені ніколи в житті цього не пробачить. Я сьогодні це відчув на допиті, коли до кримінальної справи додалася ще одна безглузда стаття КК», — написав Лерос.

Сьогодні, 3 березня, Лерос прибув до Держбюро розслідувань на допит.

Нагадаємо, 29 березня народний депутат Гео Лерос опублікував відеозаписи, на яких  брат голови Офісу президента Андрія Єрмака проводить переговори  про працевлаштування на певні посади в органах влади.

У відповідь на це Андрій Єрмак повідомив, що подасть заяви до Служби безпеки та Державного бюро розслідувань.

Відтак правоохоронці відкрили низку кримінальних проваджень, але лише  одне з них стосується саме змісту оприлюднених відео  — цю справу порушила Спеціалізована антикорупційна прокуратура. Решта лише  пов'язані з самим фактом  публікації компромату на главу ОП.

Сам глава ОП Єрмак заявив, що депутат Лерос  є «інструментом, який використовують люди, що борються не тільки зі мною, вони борються з українською владою і командою президента». Водночас сам зміст оприлюднених відео Єрмак не прокоментував, попри запитання журналістів.

Брат глави ОП Денис Єрмак визнав, що  на оприлюднених відео саме він.