«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Село Волока, Чернівецька область, 30 березня. Коронавірус? – нє, ніц не чули.

Чернівці церква під час карантину

Село Волока, Чернівецька область, 30 березня. Коронавірус? – нє, ніц не чули.

Не вкаладається в голові поведінка людей, які не тільки в супереч здоровому глузду, а й в супереч самій церковній владі (Митрополит Московської церкви в Україні Онуфрій погодився із тим, що потрібно прислухатись до порад медиків та влади під час карантину) наражають себе на смертельну небезпеку.

Онуфрій запевнив, що церкви працюватимуть лише за попередньою домовленістю, та у відповідності до санітарних норм. Як ми бачимо, не тільки обіцянкам Росії, а й її вассалів вірити не можна.

Лихо з тою Росією та її посіпаками, люди ж наші і живуть серед нас. Невже 160 офіційно підтверджених випадків коронавірусу у Чернівецькій області не заставляють хоч трішки подумати головою, використати її не тільки за прямим призначенням – їсти, а застосувати вищу нервову систему та прийняти логічне рішення.

Разом з тим постає інше питання: чому церква не оштрафована за порушення карантину, чому вона продовжує роботу. Прийдуть нові вихідні, знову відкриються двері церков і знову наші громадяни підуть в Храми Божі. Без втручання деожави таке картину ми матимемо щотижня.

На час карантину Російська церква перестала перестала працювати лише в Росії, українських громадян Москві не шкода, задумайтесь!

Все буде Україна