fbpx

Всі родичі Ірини та її батьки щодня мені телефонують, щоб я повернувся до дружини. Що я не маю права залишати її в такому стані. Але я не ніколи вже не повернуся після того, що вона зробила

Ми з Іриною жили добре у шлюбі. Дітей у нас не було, ми поки жили для себе. Ми обоє працювали і були зайняті кожен своєю роботою. Ми були щасливі. У нас ніколи не виникало серйозних сварок, чи проблем в сім’ї, ми розуміло один одного з пів слова, ми приділяли час один одному.

Але нещодавно дружина вирішила поїхати з подругою закордон відпочити. Я не заперечував, адже розумів, що вона втомилася, а у мене поїхати не виходило.

Перші два дні після того, як моя дружина повернулася, все було добре, а на третій день ми пішли на вечерю з цією подругою та її чоловіком. Ми добре провели той вечір. Потім з Іриною повернулися додому і лягли спати.

Та серед ночі мене розбудила Ірина. Видно було, що вона довго плакала. Дружина сказала, що має мені дещо сказати. Виявляється, на відпочинку Ірина мені зраджувала. Подруга про це знала, адже вони були там разом. Подруга в своїй зраді зізналася чоловікові, і сказала, що Ірина теж має це зробити, інакше вона сама все мені розповість.

Ми говорили, кричали, плакали. Тієї ночі я більше не спав, просто мовчки сидів на кухні. А вранці зібрав речі і пішов. Я сказав, що не розумію, чому вона так вчинила, адже ми з нею були щасливі разом. Я залишився в будинку моєї сестри, поки ми оформляємо розлучення.

А незабаром мені зателефонувала сестра Ірини, сказала, що моя колишня дружина захворіла. Я зателефонував Ірині. Вона плакала, дуже переживала, сказала, що погано себе почуває через проблеми зі здоров’ям. Вона просила мене приїхати до неї, вибачити їй все, вона хоче, щоб ми були разом, як раніше.

Я сказав їй, що бажаю їй всього найкращого, я дуже шкодую про те, що вона пережила, і знаю, що вона досить сильна, щоб впоратися з цим. Але поки я буду допомагати фінансово тільки на відстані, а повертатися до неї після підлої зради, я не зможу.

Вся родина Ірини постійно мені телефонують, просять, щоб я повернувся, кажуть, що я не маю права кидати її саму в такому становищі. Але я не хочу після всього повертатися.

У неї є сім’я і друзі, тому вона не одна. Я дбаю про жінку, з якою ми були одружені, але я більше не люблю її такою, якою вона стала після зради.

Тому відчуваю, що для нас обох було б несправедливо бути разом. Я не намагаюся покарати її, моя душа просто відмовилася від неї, немає вже тих почуттів.

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне – pixabay.com

You cannot copy content of this page