• Головна
  • У Тернополі підтверджено четвертий випадок коронавірусу
11:07, 4 квітня 2020 р.

У Тернополі підтверджено четвертий випадок коронавірусу

У Тернополі підтверджено четвертий випадок коронавірусу

Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом повідомляє про четвертий підтверджений випадок COVID-4 в місті Тернополі.

"+ 1 ПІДТВЕРДЖЕНИЙ ВИПАДОК COVID-19 У ТЕРНОПОЛІ СТАНОМ НА 10:00 4 КВІТНЯ. ЗАГАЛОМ У МІСТІ 4 ХВОРИХ. Загалом від початку епідемії коронавірусу підтверджено COVID-19 у 4 жителів Тернополя. У Тернополі четвертий випадок коронавірусу підтвердився у дружини чоловіка, у якого попередньо виявили COVID-19 (3 випадок у Тернополі). Жінка залишається на амбулаторному лікуванні, стан задовільний. Її чоловік зараз перебуває в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Йому 55 років, повернувся із-за кордону. 14 днів перебував на самоізоляції, температура та інші симптоми коронавірусу в нього з’явилися на 17 добу після приїзду в Україну. Ще двоє чоловіків з Тернополя – 55 і 62 роки, в яких підтвердили COVID-19 раніше, знаходяться на амбулаторному лікуванні",- йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопіль #четвертий_випадок_коронавірусу
ТОП новини
"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація
"Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?
"Тарифи на комунальні послуги у травні оприлюднено": чи приголомшать українців ціни на світло, газ та воду?
"Несамовитий дощ іде в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": де буде мороз у -10 градусів, гроза і снігопад?
Оголошення
live comments feed...