Заступився за дружину і отримав ножове: у Вінниці скоїли замах на вбивство

Третього квітня у Вінниці на вулиці Янгеля нетверезий чоловік наніс ножове поранення 29-річному вінничанину за те, що той заступився за дружину. У Відділі комунікації ГУНП Вінницької області повідомляють, що потерпілий вже прооперований та знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні. Зловмисника затримали, наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

— Близько 20.30 до поліції надійшло повідомлення, що у Вінниці на вулиці Янгеля між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один з його учасників наніс проникаюче ножове поранення іншому, – коментують у Відділі комунікації ГУНП Вінницької області.

Заступник начальника Київського відділення поліції Андрій Денисюк розповів, що підозрюваного затримали на місці вчинення злочину патрульні поліцейські. Затриманий – 32-річний вінничанин, раніше судимий за крадіжки. У зловмисника поліцейські вилучили ніж та молоток.

У поліції встановили, що правопорушник почав чіплятися до жінки, яка на вулиці чекала подругу.

— Вона зателефонувала своєму чоловікові та попросила про допомогу. Чоловік зробив зауваження нетверезому правопорушнику, за що у відповідь отримав удар ножем у живіт. З місця події зловмисник втік,- кажуть у Відділі комунікації ГУНП Вінницької області. – А поки жінка викликала лікарів та поліцію, правопорушник повернувся з молотком і його на місці затримали патрульні. Потерпілий зараз у реанімації, його прооперували і загрози життю немає.

Зловмисника затримали у процесуальному порядку та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

— Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 15 ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, на Вінниччині у комунальну власність передали водні споруди вартістю 1,8 млн грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook