В Україні медики перетворили одноразові костюми у вишиванки

В Україні медики перетворили одноразові костюми у вишиванки
Кіцманська центральна районна лікарня на Буковині вже три місяці приймає хворих на коронавірус

Медики відзначили День вишиванки у лікарнях, де лежать хворі з коронавірусом

На Буковині та у Львівській області медики перетворили свої одноразові захисні костюми у вишиванки. Про це повідомило місцеве видання Кіцмань.City.

Зазначається, що працівники Кіцманської центральної районної лікарні на Буковині вирішили так відзначити День вишиванки.

Медики кажуть, що ця лікарня вже три місяці приймає хворих на коронавірус з двох районів Буковини - Кіцманського та Заставнівського.

«Інфекційне відділення зараз повністю заповнене - 30 місць. Це люди з коронавірусом і ті, що чекають результатів тестів з підозрою, але симптоми схожі. Також хворі з коронавірусною інфекцією лежать і в терапевтичному відділенні райлікарні. Загалом на сьогодні зафіксовано 236 випадків у районі», - розповіли медики. 

Також у Львівській області медики обласної клінічної лікарні також розмалювала свої захисні костюми.

Ця лікарня не є опорною для Covid-19, але цілодобово приймає пацієнтів із багатьма хворобами і не припиняла свою роботу.

4_05

«У відділення реанімації потрапляють найскладніші пацієнти з усієї області», - говорять медики і додають, що ставляться до всіх пацієнтів як до потенційно інфікованих, а тому носять засоби індивідуального захисту.

За час пандемії 35 лікарів закладу інфікувалися коронавірусом, але вже є ті, хто одужав.

Як повідомлялося, медики у Львові одягнули левів у вишиванки (фото).

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 21 травня підтверджено 19 706 випадків Covid-19, з них 6227 одужали, 579 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 476 випадківЗагалом 6 227 пацієнтів вже одужали, зокрема 1617 медпрацівників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: