Виробниці крафтової пастили об’єднують навколо себе дрібних фермерів

0 649

Наталя Єфименко та Анна Дондик – виробники крафтової пастили, натуральних фруктових слайсів без цукру та консервантів. У березні 2020-го виповнився лише рік, як жінки-партнерки втілили свій задум у життя та розпочали власний бізнес під ТМ “Arty.ua”.  

Партнерки залучили до своєї бізнес-моделі приятельку, що має сімейний сад, в якому справи вже давно не йшли вгору. Жінці запропонували попрацювати за моделлю кооперації: ваш сад – наша пастила. Перші місяці жінки працювали втрьох та придбали перше обладнання для сушки фруктів. І справа закрутилася.

“Можемо з упевненістю сказати, що життя змінилося зовсім, – розповідає Наталя. – Про що ми не шкодуємо, а з радістю йдемо вперед і мріємо створити команду, велике підприємство, де з любов’ю будуть працювати однодумці. Незабаром запускаємо виробництво серії хлібців з вишуканими смаками, є ще багато цікавих ідей”.

Аби підвищити продажі Наталя та Анна сфокусувались на створенні додаткової вартості та просуванні продукції. Діяти вирішили рішуче: змінили ім’я торгової марки з “в Яблочко” на “Arty.ua” та розробили нову стильну упаковку.

Свою фруктову пастилу та фріпси жінки просувають онлайн на своїх сторінках у соц. мережах, продають локальним кафе, еко-магазинам. Гарно працює й сарафанне радіо. Зараз вибір лінійки смаків вражає – це близько 30 видів смачної, корисної продукції.

Тепер для потреб бізнесу відведено 6 соток фруктового саду, але й цього часом не вистачає, доводиться купувати свіжі яблука на локальному оптовому ринку. У міжсезоння на допомогу приходить дніпровська ХоРеКа.

Наразі підприємиці відкриті до співробітництва з дрібними фермерами та наразі активно шукають тих, хто вирощує яблука. Виробники пастили також планують закупку персиків, полуниці, малини, ожини.   

 

SEEDS.org.ua  за інформацією Uhbdp

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!