Позов Шарія до НАЗК: ОАСК відкрив провадження у справі

10:36, 22 мая 2020
Позивач просить суд стягнути з бюджету України через НАЗК кошти державного фінансування статутної діяльності політичних партій за 2019 рік на користь партії Шарія.
Позов Шарія до НАЗК: ОАСК відкрив провадження у справі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом політичної партії Шарія до Національного агентства з питань запобігання корупції. Справа розглядатиметься за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін та проведення судового засідання за наявними матеріалами. Про це повідомляє прес-служба суду.

Нагадаємо, позивач просить суд стягнути з Державного бюджету України через НАЗК кошти державного фінансування статутної діяльності політичних партій за 2019 рік на користь партії Шарія в розмірі понад 3,2 млн. грн.

Серед інших вимог — визнати протиправною бездіяльність НАЗК, яка, на думку позивача, полягає в не здійсненні розподілу коштів державного фінансування статутної діяльності політичних партій за минулий рік на користь вказаної партії. 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ОАСК просять зобов’язати Кабмін встановити граничні ціни на товари протиепідемічного призначення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки