Смерть під колесами: на Ужгородщині в ДТП загинув велосипедист (ФОТО)

22.05.2020 12:16 135 0
Смерть під колесами: на Ужгородщині в ДТП загинув велосипедист (ФОТО)
У селі Велика Добронь 37-річний місцевий мешканець, рухаючись на автомобілі марки "BMW" невпоравшись з керуванням наїхав на велосипедиста. Чоловіка затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідство у справі триває.
«37-річний мешканець села Велика Добронь, який керував автомобілем "BMW", рухаючись автодорогою в напрямку міста Чоп здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок наїзду 33-річний місцевий мешканець від отриманих травм помер на місці події», - інформують правоохоронці.
Водія  освідчено - за кермом чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.
«Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.  Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні.
[gallery ids="240108,240109"] Читайте також: Інцидент трапився сьогодні вночі, п'яний чоловік розстріляв сім людей серед яких шестеро спали https://pershij.com.ua/rozstriliav-spliachykh-liudei-kryvava-trahediia-na-zhytomyrshchyni-foto/ Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua”– підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!