ОСТАННІ НОВИНИ

Від коронавірусу померли ще двоє львів’ян

Наталя Дуляба

|

Коронавірус забрав життя ще двох львів’ян. Загалом від ускладнень, викликаних хворобою, померли вже 35 мешканців Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськради Львова.

 

Обидва хворих були львів’янами. Померли у 8-ій міській лікарні.

«Обидва пацієнти були важкими, мали важкі супутні захворювання. ПЛР-методом у обидвох було підтверджено коронавірус», – розповів головний лікар 8-ої міської клінічної лікарні Василь Обаранець.

Один із них, 72-річний чоловік, помер 22 травня із підтвердженим діагнозом коронавірусу. У лікарні перебував із 8 травня, у нього була двобічна позашпитальна пневмонія, а також низка супутніх захворювань: ішемічна хвороба серця, дифузний кардіосклероз, гіпертонічна хвороба, інфаркт міокарда, стійкі залишкові ознаки перенесеного інсульту, атеросклероз судин кінцівок.

Іншому львів’янину було 74 роки. Він також помер 22 травня, у нього розвинувся спонтанний двобічний пневмоторакс, що характерно для коронавірусу. COVID-19 у пацієнта підтвердили 18 травня. Чоловік теж мав супутні захворювання: двобічну пневмонію, ішемічну хворобу серця.

Нагадаємо, на Львівщині коронавірус підхопили вже 1285 мешканців. За останню добу виявили 45 нових хворих. Від ускладнень хвороби померли вже 35 жителів області.

За прогнозами медиків, пік коронавірусу на Львівщині протримається до початку червня.

В Україні COVID-19 підхопили вже більше 20 000 людей, за останню добу виявили 432 нових хворих. Від ускладнень хвороби померли 605 людей, одужали – майже 7000.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *