11:30, 23 Травня 2020

Викрили волинянина, який продавав психотропи, влаштовуючи «закладки»

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області та Луцького відділу поліції в межах розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин 22 травня, у відділенні поштового оператора затримали 23-річного мешканця Луцького району з посилкою, у якій були згортки із особливо небезпечною психотропною речовиною PVP.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури області.

У ході обшуку в його оселі виявили й вилучили також згортки із амфетаміном. Слідство вважає, що молодик налагодив канал розповсюдження психотропів, використовуючи один із месенджерів, де і домовлявся з покупцями про оплату й залишення у конкретному місці так званої «закладки».

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України.

Прокурори наполягатимуть на обранні йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлюється також можлива причетність до вчинення цього злочину інших громадян.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: