#

У Києво-Святошинському районі юнка організувала наркобізнес (ФОТО)

23.05.2020 11:44
У Києво-Святошинському районі юнка організувала наркобізнес (ФОТО)
Фото з поліції

Стало відомо, що 23-річна жителька Києво-Святошинського району збувала різні наркотичні речовини мешканцям України через Telegram-канал

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Відомо, що виготовляти та реалізовувати товар дівчині допомагав її співмешканець – 27-річний киянин. Усі замовлення зловмисники приймали у соціальній мережі, а збували методом закладок на території столиці та області.

Оплату за наркотики дівчина приймала на банківську картку. Після оплати інформацію про місцезнаходження наркотиків покупці отримували в повідомленнях.   

У будинку наркодилерки працівники поліції виявили та вилучили мобільні телефони, банківські картки, фасований канабіс, вагою близько 300 грамів, 47 кущів маріхуани, 20 грамів амфетаміну,  насіння конополі, пігулки ЛСД та «екстазі». Також вилучено 18 банок з галюциногенними грибами, вагою 2 кг.

Усю продукцію юна наркобізнесвуменша вирощувала у столичних квартирах, а забирала необхідне ввечері.

Наразі вирішується питання щодо оголошення підозри молодим особам за збут наркотиків та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, що в селі Стоянка Києво-Святошинського району затримали чоловіка, який нелегально перевозив чорнозем та пропонував хабар поліцейським.


 






Читати "Моя Київщина" у Facebook