Влада Зеленського – це реванш Кремля: у Львові масштабна акція “Стоп реванш” (ФОТО)

Новини 24 Травня, 2020 2 150

Акція "Стоп реванш" у Львові, фото 4studio

Сьогодні, 24 травня, у Львові відзначають роковини президентства Володимира Зеленського: у центрі Львова відбувається мирна акція протесту проти проросійських дій чинного гаранта, інформує 4studio.

Попри дощову погоду до акції долучилось чимало львів’ян, які незадоволені новою владою та її компіментарними діями щодо нашого східного сусіда-агресора.

Організатори акції наголошують, що рік реваншу Москви в Україні це:

1. Капітулянтська політика перед російським агресором.
2. Зовнішня політика під диктовку Кремля і засланого єрмачка.
3. Нерівноцінні обміни полоненими, внаслідок яких наші військові і кримські активісти досі за гратами, а вороги України на волі.
4. Навмисне знищення системи безпеки та оборони в турборежимі.
5. Руйнування державницької гуманітарної політики і новий наступ «руского міра» на українську мову та культуру.
6.Портнов, Лукаш і інші не тільки повернулись в Україну, а й керують судами і прокуратурою та відкрито погрожують активістам.
7. «Беркут» на волі, а українські добровольці-майданівці у тюрмі.
8.Розгортаються політичні репресії проти українських патріотів в стилі НКВД.
9. В найближчому оточенні Зеленського представники російського криміналітету.

“Влада Зеленського – це повзучий реванш Кремля, який впевнено захоплює країну. Лише разом нам під силу зупинити цей наступ і відстояти національні інтереси”, – звернувся до присутніх нардеп від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

Окрім красномовних написів на плакатах активісти також організували перформанс з картонною фігурою керівника Офісу президента Андрія Єрмака й викинули його на імпровізований смітник.

Додамо, що подібні акції проходять й по інших містах України, українці прагнуть захистити свої права та свободи, а також відстояти національні інтереси, які теперішня влада не вважає пріорітетними.

Коментарі