На мотоциклі і в балаклаві: в Яремче зухвало пограбували жінку (ФОТО)

Автор: Турій Роман

25 Тра, 2020 12:14

Поділитись публікацією
На мотоциклі і в балаклаві: в Яремче зухвало пограбували жінку (ФОТО)

У Яремче чоловік посеред дня пограбував жінку. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, за скоєне зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

За допомогою до поліції звернулася 54-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що невідомий чоловік у балаклаві під’їхав до неї на мотоциклі та вирвав з рук сумку, в якій знаходились близько 10 тисяч гривень та особисті речі. Після скоєного зловмисник з місця події втік, а сумку заховав в лісовому масиві.

Завдяки чітким діям співробітників карного розшуку, дільничних офіцерів поліції, а також сектору реагування патрульної поліції Яремчанського відділення поліції, особу грабіжника оперативно встановили і затримали. Ним виявився 30-річний уродженець Запорізької області, який мешкає у Микуличині.

У скоєному зловмисник зізнався. Викрадене майно правоохоронці вилучили, інформує “Галку” пресслужба поліції Прикарпаття.

Правопорушнику повідомлено про підозру, а судом обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинене – до чотирьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.