Принца Гаррі і Меган Маркл звинуватили в крадіжці - ЗМІ

Принца Гаррі і Меган Маркл звинуватили в крадіжці - ЗМІ

Меган та принц Гаррі / Фото: Associated Press

Колишні герцог і герцогиня винні Великій Британії кругленьку суму.

Принц Гаррі та Меган Маркл витратили десятки мільйонів доларів з кишені британських платників податків, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Таку заяву зробив колишній член парламенту Норман Бейкер. Він підрахував усі витрати герцога та герцогині Сассекських за два роки їхнього королівського життя і дійшов до дуже невтішних цифр. Чоловік заявив, що за цей час пара витратила 53 мільйони доларів.

Більша частина цих коштів пішла на королівське весілля. Його принц Гаррі та Меган Маркл відгуляли з розмахом у 41 мільйон доларів. Таких бенкетів не було навіть у старшого брата Гаррі. Весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон обійшлося британській короні у 24 мільйони доларів.

Меган та принц Гаррі / Фото: Associated Press

Після одруження молодята захотіли освіжити свої апартаменти у Кенсінгтонському палаці. Зробили це за 1,7 мільйона умовних одиниць. Та згодом таки вирішили, що хочуть жити окремо. На ремонт нового житла Фрогмор-хауз герцог та герцогиня Сассекські попросили такий собі кредит у майже 3 мільйони доларів з британської скарбниці. Їх пара має віддати протягом наступних двадцяти п'яти років.

Принца Гаррі і Меган Маркл звинуватили в крадіжці

Принца Гаррі і Меган Маркл звинуватили в крадіжці

Та й це ще не все. За недовгий час як членкиня королівської родини Меган Маркл зібрала нічогеньку колекцію прикрас. Їхня загальна вартість складає більш як 700 тисяч доларів. Політик зізнається, що таких розкошів не могла собі дозволити навіть принцеса Діана.

Крім цього герцог та герцогиня Сассекські не соромилися витрачати гроші королівства на власну охорону, прислугу, подорожі та різноманітні забаганки. Усе б нічого, якби не накупавшись добряче в королівських розкошах, вони не склали з себе повноважень. Можливо, британці і пробачили б таке марнотратство. Та нині зріє справжній скандал.

Підігріває його те, що батько Гаррі і нині допомагає герцогові та герцогині. Кошти принц Чарльз також бере не зі своєї кишені, а з британської скарбниці.

Нагадаємо, що днями економна Маркл привітала Гаррі з річницею весілля власноруч зробленим подарунком Герцогиня зробила для чоловіка листівку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація