Калинівський школяр ймовірно помер від вірусного енцефаліту

24 травня о другій годині ночі патрульні поліцейські виявили з ножовими пораненнями черевної порожнини 28-річного військовослужбовця військової частини 3008 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України старшого солдата Андрія Карася. Нацгвардієць перебував на вихідному дні.

“Каретою швидкої допомоги доставлений у реанімаційне відділення лікарні. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер”, – інформує військова частина 3008 Національної гвардії України.

Андрій Карась народився у місті Бар. Проходив службу у військовій частині з 2016 року. На посаді водія. Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. За час проходження військової служби нацгвардієць зарекомендував себе з позитивної сторони.

“Наразі поліція встановлює обставини злочину та осіб, причетних нього. Поліцейські встановлюють та допитують осіб, з якими спілкувався загиблий. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого)”, – додають у поліції.

Нагадаємо, у Гайсинському районі підозрюваний у вбивстві спалив закривавлений одяг та взуття.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook