• Головна
  • Володимир Зеленський призначив нового голову Полтавської райдержадміністрації
14:30, 25 травня 2020 р.
Надійне джерело

Володимир Зеленський призначив нового голову Полтавської райдержадміністрації

Володимир Зеленський призначив нового голову Полтавської райдержадміністрації

Президент підписав розпорядження про звільнення очільника Полтавської РДА та призначення нового.

Дмитра Романова призначили головою Полтавської районної державної адміністрації. Відповідне розпорядження 25 травня підписав Президент Володимир Зеленський. Його опублікували на сайті Офісу Президента.

Разом з тим, Зеленський підписав розпорядження про звільнення з цієї посади Ігоря Карімова у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України.

Згідно з декларацією новопризначеного посадовця, він має житловий будинок (48,2 кв. м) та земельну ділянку (2475 кв. м) у Черкаській області, а також на правах спільної власності володіє квартирою у Харкові (66 кв. м). Ще одну квартиру – у Полтаві площею 50,2 кв. м – має його дружина.

Торік Романов заробив 94 тис. 63 грн та отримав 2 млн 573 тис. 736 грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю. Його дружина отримала 10 тис. 320 грн допомоги при народженні дитини та допомоги по догляду за нею.

Готівкою посадовець зберігає 1 млн 550 тис. грн, 28 тис. євро та 50 тис. доларів США, а його дружина – 780 тис. грн, 56 тис. євро та 18 тис. доларів США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Полтава #розпорядження
Оголошення
live comments feed...