повернутись на
$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +10 Київ

"Не пам'ятає людей, не пам'ятає подій", "його кар'єру скінчено". Разін і Сосєдов розповіли про стан Моїсеєва

 У Моїсеєва сталося два інсульти
Скріншот: 1tv.ru

Російський продюсер Андрій Разін і музичний критик Сергій Сосєдов зізналися, що 66-річний російський співак Борис Моїсеєв не завжди розуміє, хто йому телефонує, і пересувається насилу.

66-річний російський співак Борис Моїсеєв після другого інсульту страждає від безпам’ятства. Про це виданню "Собеседник" розповів продюсер "Ласкавого мая" Андрій Разін.

"Рік тому він ще міг пристойно спілкуватися. Наразі не може. Боря навіть не завжди розуміє, хто йому телефонує. Коли в нашій останній розмові я перераховував, що відбувалося на початку нашої кар'єри, він потроху почав згадувати... Але загалом він не пам'ятає людей, не пам'ятає подій. Він навіть мене і нашу історію насилу пригадав", – розповів Разін.

Відео: Собеседник Интернет-редакция / YouTube

Музичний критик Сергій Сосєдов розповів, що востаннє бачив Моїсеєва в березні 2019 року на концерті співака Дімаша у Кремлі. Тоді співак уже насилу ходив, його підтримувала під руку людина, яка була поруч, можливо, директор.

"Найімовірніше, його кар'єру скінчено. Він зробив свою справу, а зараз його час минув. Артист, як спортсмен, не може вічно бути у формі, у фаворі. Усі йдуть так чи інакше. Але водночас можу сказати, що таких артистів, як Боря, на естраді зараз немає. Він був дуже яскравим!" – зазначив Сосєдов.

Сергій Лавров, засновник компанії "Кремль концерт", промоутер, який багато років був організатором концертів, заявив, що у співака є затримка мовлення, але він усе розуміє.

"У Борі є, звичайно, затримка мовлення, але він не в маразмі, він жартує, спілкується, – стверджує Сергій Лавров. – Інша річ, що він не може відповісти, через це починає нервуватися, злитися на себе. А так усе гаразд. Він – заслужений артист Росії, пенсіонер, отримує приблизно 50 тис. рублів (приблизно 19 тис. грн.  – "ГОРДОН"). Також йому допомагають шанувальниці. Одна заможна жінка надсилає дуже гарні гроші, інша дає трохи менші суми, але це ж теж увага і допомога. Також допомагає Неллі Кобзон, кілька разів допомога надходила від Алли Пугачової", – розповів Лавров.

Борис Моїсеєв народився 4 березня 1954 року в Могильові. Він радянський і російський співак, танцівник, хореограф. Володар звання заслужений артист Російської Федерації (2006). У 2010 році в Моїсеєва стався перший інсульт, у 2015-му – другий.