fbpx

Вчора на Рівненщині було зафіксоване 15 скоєне з початку року вбивство

Діліться інформацією з друзями:

Вчора, 24 травня, медики швидкої медичної допомоги приїхавши на виклик констатували смерть 34-річного жителя села Козин у Радивилівському районі від колото-різаною рани грудей. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що за місцем проживання між подружжям близько 11-ї години виникла побутова сварка, під час якої дружина схопила кухонний ніж і завдала ним удар в грудну клітку. Після скоєного вона викликала «швидку», однак медики уже нічим не могли допомогти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області



Жінку, яка наразі не може пояснити, чому так вчинила, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Радивилівського відділення поліції повідомили їй про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тіло направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи.

У сім’ї, яка характеризується позитивно, виховується троє малолітніх дітей. Вони на момент вчинення злочину перебували в іншій кімнаті.

На Рівненщині це вже 15 за рахунком вбивство, скоєне з початку року. У двох кримінальних провадженнях відносно жителів Костополя та села Вітковичі Березнівського району слідчі закінчили досудове розслідування та скерували їх із обвинувальним актом до суду, в решти — слідство триває.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»