Новини

Зеленський продав спродюсований ним серіал російському каналу — Гончаренко

Зеленський продав спродюсований ним серіал російському каналу — Гончаренко

Президент Володимир Зеленський продав спродюсований ним у 2016 році серіал “Родичі” російському телеканалу СТС, з яким пов’язана  ексдепутатка РФ Аліна Кабаєва і російські олігархи під санкціями.

Про це на своєму Telegram-каналі написав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко.

“На російському телеканалі СТС з 18 травня почав виходити серіал “Родичі”. Його ще у 2016 році зняла студія “Квартал-95″, а продюсером виступив особисто Володимир Зеленський”, – написав депутат.

Гончаренко додав, що одним з власників “СТС Медіа Груп” є Національна медіа група. Голова ради директорів там – всім відома Аліна Кабаєва. також Національна медіа група володіє значною часткою Першого каналу і РЕН-ТВ.

“Крім цього, серед бенефіціарів СТС – Олексій Мордашов, російський олігарх, чия компанія потрапила під американські санкції на початку 2018 го після поставок до Криму газових турбін, зроблених на спільному з Siemens підприємстві. Ну і нарешті, серед власників СТС російський державний банк ВТБ, який володіє телеканалом, зокрема через кіпрський офшор Telcrest Investmets Ltd.

З огляду на всіх цих фігурантів, максимально дивним видається той збіг, що Зеленський зняв санкції з деяких офшорів 15 травня прямо перед виходом серіалу на СТС. Чи не для отримання роялті за серіал це було зроблено? Адже гроші з офшорної зони не так привернуть увагу, як прямо з Росії. З огляду на те, що у Зеленського на Кіпрі є ряд компаній, то виникає багато питань”, – зазначив Гончаренко.

Він також зауважив, що “кварталівці” отримують гроші від показу своїх кіноробіт на російських телеканалах, які мають прямий зв’язок з російською владою.

“Невже на тлі цього у президента все ще вистачає совісті дивитися людям в очі й продовжувати торгівлю на крові?”, – запитав Гончаренко.

Раніше Зеленський зняв санкції з онуки Муссоліні та російських бізнесменів.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.