У пологовому на Запоріжжі, де розслідують загибель матері з немовлям, сталася нова трагедія,– ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

У пологовому відділенні медико-санітарної частини в Енергодарі, де нині одночасно відбуваються службове і поліцейське розслідування через загибель матері й немовля, знову помер малюк, породілля – у важкому стані
 

У пологовому на Запоріжжі, де розслідуют…

Про це повідомляє Медіацентр із посиланням на неназваних медпрацівників, передає Depo.Запоріжжя.

Трагедія у пологовому відділені трапилася цими вихідними. Під час пологів  34-річна мешканка Енергодара втратила малюка. Породілля перебуває нині у лікарні в Запоріжжі у важкому стані через велику крововтрату. Жінку підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Варто зазначити, що до пологів жінка начебто почувалася добре.

Згодом Медіацентр видалив з сайту цю новину та оприлюднив спростування, де вказав, що породілля жителька Запоріжжя, а не Енергодара, і що її привезли до пологового у важкому стані. Смерть дитини підтвердили. 

Нагадаємо, у запорізькому Енергодарі після невдалого кесаревого розтину померли немовля й мати. Голова родини звинувачує лікарів та каже про зникнення тіла дитини. Це – перший випадок материнської смерті в місті за останні 16 років. Нині в Енергодарі паралельно відбуваються розгляд події внутрішньою медичною комісією та розслідування правоохоронними органами. Завідувач пологовим відсторонений від посади на час розслідування.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme