MENU

Курс на тотальний розвал інституцій тягне нас униз швидше за будь-яку кризу – Пекар

584 0

Чи хочу я подальшого падіння рейтингу президента?

Ні, не хочу, бо в умовах розвалу інституцій під впливом кризи країна може швидко зануритися в хаос, вигідний лише нашим ворогам. Я не хочу падіння від цивілізованого феодалізму статусів і привілеїв до дикого феодалізму сили та страху.

Читайте також: Треба повернути народові владу, яку в нього забрав Зеленський – Портников

Так, хочу, бо коли рейтинг знизиться до певної позначки, то президент і його оточення зрозуміють: щось вони роблять не так. Усвідомлення помилок – перший крок до зміни поведінки. Поки "все чудово", триватиме нинішня практика.

Ні, не хочу, бо коли рейтинг знизиться до цієї позначки, то не відбудеться усвідомлення помилок, а вся вина покладатиметься на політичних опонентів, попередників і міжнародних партнерів, які спільними зусиллями знищили "гарного хлопця із добрими намірами".

Читайте також: Продаж конфіскованих за борги псів і соціальна шизофренія електорату: що засвідчив провальний рік "успішної" влади

Так, хочу, бо нинішній курс на тотальний розвал інституцій тягне нас униз швидше, ніж будь-яка криза. Ми стаємо занадто крихкими, і це загрожує смертю. Чим швидше крихкі елементи системи стануть менш важливими, тим швидше з'явиться простір для появи антикрихких елементів, які забезпечать цілій системі виживання.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Валерій ПЕКАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини