Члени Кабінету міністрів запідозрили главу МОЗ Максима Степанова в бажанні стати прем’єр-міністром України. Міністра називають “медіазіркою”, а сам він нібито вже бачить себе на чолі уряду.

“У нього працює група піарників, які міряють йому згадки в ЗМІ, щоб його було більше серед всіх членів уряду. Він уже бачить себе прем’єром”, – цитує одного з міністрів видання УП.

Інший міністр нібито заявив, що у Степанова в зв’язку з останніми подіями, пов’язаними з коронавірусними брифінгами, значно зросла самооцінка.

“У міністра охорони здоров’я запаморочення від успіху. Він відчуває себе медіазіркою. Степанов ставить себе перед нами дуже високо, і якщо він не попуститься, його скоро в уряді не буде”, – говорить співрозмовник.

Видання також уточнює, що Степанов став давати регулярні коронавірусні брифінги замість головного санлікаря Віктора Ляшка, а також бере участь в різних політичних шоу і активно дає інтерв’ю. Кандидатура Степанова на пост прем’єр-міністра могла з’явитися внаслідок обговорень на Банковій.

Примітно, також наводиться і коментар чинного глави Кабміну Дениса Шмигаля з цього питання. Прем’єр не підтвердив, але і не спростував цю інформацію.

“У когось амбіції здорові, у когось – ні. Всі їх по-різному реалізують. Хтось хоче медійності. А хтось тихо робить свою роботу”, – підкреслив Шмигаль.