В Ірпені висаджують 10 тисяч квітів (фото)

100932266 2773139812972523 5513976020736147456 O

З нагоди Європейського дня парків комунальники Ірпеня (Київщина) розпочали висажувати в парках міста квіти. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин. Також, за його словами, на набережній ріки Ірпінь планують створити велику квіткову композицію. Всього в місті висадять майже 10 тисяч квітів.

«До Європейського дня парків, який щорічно святкують 24 травня, ми вирішили додати краси у наші зелені зони. Працівники благоустрою висадять ще майже 10000 різноманітних квітів. А на набережній буде створено велику квіткову композицію, яка, я впевнений, стане черговою улюбленою фотозоною для мешканців і гостей Ірпеня», — написав Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, «уявити Ірпінь без красивих затишних парків уже неможливо». «Сьогодні це улюблені місця відпочинку для тисяч людей. Тут відпочивають сім’ями, компаніями, наодинці. Насолоджуються природою, займаються спортом і творчістю. За останні п’ять років наша команда облаштувала в Ірпені шість парків — парк ім. В. Правика, «Дубки», «Центральний», «Покровський», парк Письменників та парк Незнайка. Кожен із них по-своєму особливий, має свою історію. І всі вони по праву є справжньою гордістю і візитівкою нашого міста», — відзначив Олександр Маркушин.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300