fbpx

У Рівненському діагностичному центрі – перший випадок COVID-2019 серед працівників

Діліться інформацією з друзями:
Перша пацієнтка з підтвердженим діагнозом COVID-2019 виявлена в Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука. Про це сьогодні повідомив головний лікар закладу Роман Шустик на своїй сторінці в соцмережі. 
“Трапилось те чого не вдасться уникнути мабуть у жодному медичному закладі чи трудовому колективі. Маємо перший підтверджений випадок інфікування COVID-2019 однієї нашої працівниці. Постійно вживаються всі необхідні протиепідемічні заходи, проводиться тестування всіх контактних осіб.
Колектив нашого діагностичного центру всіляко допомагатиме колезі у лікуванні та підтримуватиме. Бажаємо колезі швидкого одужання, здоров`я рідним та близьким!
Разом з тим наш центр працює у обмеженому режимі за графіком та дотриманням всіх необхідних заходів безпеки на час карантину, відповідно до нормативних документів Міністерства охорони здоров`я та оперативного штабу Рівненської ОДА.
У цей непростий час маємо допомагати один одному і підтримувати. Внесок кожного в підтримку медиків та забезпечення їх всім необхідними засобами захисту – безцінний. Об’єднуємо зусилля всіх, дякуємо усім. І продовжуємо робити свою роботу – рятувати здоров`я та життя рівнян”, – йдеться в дописі Романа Шустика. 
Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»