#

На Київщині планують провести інвентаризацію водних об’єктів

25.05.2020 19:10
На Київщині планують провести інвентаризацію водних об’єктів
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 25 травня, заступник голови Київської ОДП Євген Калінін провів нараду з головами райдержадміністрацій та мерами міст обласного значення щодо інвентаризації водних об’єктів області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Участь у нараді також взяли директор департаменту містобудування та архітектури Євген Плащенко, директор департаменту екології та природних ресурсів Вікторія Киреєва, начальник Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра Микола Урупа.

У ході обговорення піднімали питання щодо проведення інвентаризації та паспортизації водних об’єктів на території Київщини.

Сьогодні в Київській області налічується 4897 водних об’єктів. Більшість із них є потенційним джерелом залучення додаткових надходжень до місцевих бюджетів. Тому важливо мати повну інформацію про ці об’єкти: в якому вони стані, яка їх кількість перебуває в оренді та хто несе відповідальність за їх експлуатацію. Це питання повинно знаходитись на постійному контролі, – підкреслив Євген Калінін.

Також нагадаємо, що у рамках співпраці між Українським товариством охорони птахів та Чорнобильським заповідником розпочалися  роботи з акустичного моніторингу кажанів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: