Правоохоронці назвали імена підозрюваних поліцейських, які у місті Кагарлик Київської області побили та зґвалтували затриману жінку.

Про це пише фейсбук-спільнота “Київ оперативний”.

Джерела зазначили, що підозрюваних звати Сергій Сулима та Микола Кузів.

У фейсбук-спільноті показали фото цих поліцейських.

Також у поліції різко відреагували на скандал у Нацполіції, двоє копів у місті Кагарлик Київської області познущалися над чоловіком та жінкою прямо в поліцейському відділенні.

Про це начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов написав у Facebook.

“Два “виродки”, які за свою службу у правоохоронних органах нічого суттєвого не зробили, не розкрили жодного резонансного злочину та не затримали жодного небезпечного злочинця”, – схарактеризував Нєбитов підозрюваних.

Начальник поліції Київщини також підкреслив, що поліцейські і до цього резонансного випадку мали плями на репутації. Так, один з чоловіків уже був “на виході” і мав дисциплінарне стягнення – неповна посадова відповідальність.

Зрештою очільник поліції Київщини наголосив, що цих чоловіків потрібно відмежовувати від Національної поліції України.

За наказом начальника Головного управління Національної поліції у Київській області у Караглик відряджені представники обласного управління поліції, які здійснюватимуть керівництво місцевим відділом. Це – співробітники управління карного розшуку, слідчого управління та управління превентивної діяльності на чолі із помічником начальника ГУНП Дмитром Литвином, який виконуватиме обов’язки начальника місцевої поліції. Їхнє завдання – організація роботи та забезпечення належної правоохоронної діяльності в регіоні.

Весь особовий склад Кагарлицького відділу поліції виведено поза штат для подальшої атестації кожного працівника.